ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΑΤΣΗ

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: 

                       - Βαθύς  καθαρισμός Προσώπου με Ατμό και Πήλινγκ

                       - Βαθύς  καθαρισμός Προσώπου με Υπερήχους

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ:

                                     Θεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης με την Γαλλική μέθοδο της HYDRADERMIE GUINOT. Εξειδικευμένα gel που αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα του δέρματος ξεχωριστά, στοχεύοντας στην αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του μεταβολισμού με επιτυχία και διάρκεια.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΑΤΣΗΑΠΟΛΕΠΙΣΗ:                 Απολέπιση με ΑΗΑ από οξέα Φρούτων


ΝΕΟ!!!  Green Peel: Απολέπιση με βότανα χωρίς πρόσθετα χημικά και οξέα. Κατάλληλο για δέρματα με ουλές από  ακμή, εγκάυματα, ατυχήματα,κλπ. και για δέρματα με πρόωρη γήρανση, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, ώριμα ή φωτογηρασμένα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΑΤΣΗΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ:          Μεσοθεραπεία Χωρίς Ενέσεις!  Με μοναδικά Κοκτέιλ Βιταμινών & Υαλουρονικού Οξέως που στοχεύουν στο μεσόδερμα, ενεργοποιώντας το Κολλαγόνο και την Ελαστίνη. Προσφέρουν Κυτταρική Ανανέωση & Ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω, με Εμφανή Αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΑΤΣΗ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ:  

                                  Ειδικά πεπτίδια ενεργοποιούνται προκαλώντας αύξηση του Κολλαγόνου & της Ελαστίνης με αποτέλεσμα την Αύξηση της Υγρασίας, την Μείωση  των Ρυτίδων, δίνοντας ένα δέρμα Λαμπερό και Νεανικό.


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΣΗΣ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΥΔΡΟΞΥΟΞΕΑ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ C:                                           Ιδανικά για όλους τους Τύπους Δέρματος καθώς επίσης τα Ξηρά & Ταλαιπωρημένα και εκείνα με Πρόωρη Γήρανση από την έκθεση στον ήλιο. Η θεραπεία ολοκληρώνεται  με Ανάπλαση με Βιομοριακά Προϊόντα, αποκαθιστώντας την Χροιά της επιδερμίδας, την Υφή της και την Ελαστικότητά της.


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΠΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ:  

                              Αφορά δέρματα Ευαίσθητα - Ευαισθητοποιημένα - Αλλεργικά, προστατεύοντας & ενισχύοντας την άμυνά τους .


ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ: 

                              Από της πιο ευαίσθητες περιοχές. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και περιποίηση.  Η Θεραπεία βοηθάει αποτελεσματικά στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (Πόδι Χήνας), Συσφίγγει, βελτιώνει τους Μαύρους Κύκλους και Προστατεύει από την Αφυδάτωση του Δέρματος.